29 Aralık 2011 Perşembe

Cengiz Han 2 : Hint Cevher Üreticiliği


Merhabalar,

Bir önceki yazımda Cengiz Han 2'de mesleklerin genel olarak açıklamalarını yapmıştım. Bu yazımda detaylı olarak Hint Cevher Üreticiliğinden bahsedeceğim.




Öncelikle Hint Cevher Üreticisi olmamız için 35. Seviyeye ulaşmamız gerekiyor, 35. seviyeye ulaştıktan sonra haritamızda Mesleklerin yer aldığı alana gidiyoruz.



Bu alanda tüm mesleklerin OOK'ları bulunuyor. Öğreneceğimiz meslek Hint Cevher Üreticiliği olduğu için "Baozhu" gidiyoruz.


Burada yapacağımız işlem çok basit. Resimde de gördüğünüz gibi sadece Hint Cevher Üreticiliğini seçerek mesleğimizi almış oluyoruz.


Hint Cevher Üreticiliğini 2 Gümüş 500 Bakır karşılığında öğrenmiş olduk. Peki biz Hint Cevher Üreticiliğiyle neler üretebiliriz ?

Öncelikle mesleği öğrenmemiz yetmiyor. Mesleği öğrensek bile üretebileceğimiz eşyaların formüllerini öğrenmemiz gerekiyor.  Yoksa böyle boş bir alan ile karşı karşıya kalacağız :)


Formülleri nereden alabiliriz ? Bu sorunun cevabı çok basit.


Hint Cevher Üreticisi Baozhu'dan Cevher Üreticiliği Formülleri Dükkanına giriyoruz. Buradaki formülleri satın alıyoruz ve sağ tıklayarak öğreniyoruz.

Şimdi mesleğimizi aldık, formüllerimizi öğrendik. Yetenek penceresinden sağ altta bulunana "Yaşam" sekmesine geliyoruz.


İster bunu yetenek penceremize taşırız, istersenizde "K" kısayolunu kullanarak mesleklerinize ulaşabiliriz. Şimdi bir sonraki aşamamıza geçelim ve videomuzu izleyelim :)


Video :  Kurpit Matkap Nasıl Üretilir.




Üretimimizi de yaptıktan sonra, son olarak öğrendiğiniz mesleğin bırakmak için yine aynı OOK giderek  " Hint Cevher Üreticiliğini Unut" diyerek öğrendiğimiz mesleği unutabiliriz.


Bir sonraki blog yazımda görüşmek üzere :)
Aklınıza takılan, merak ettiğiniz tüm soruları yorum olarak bildirebilirsiniz.
Sağlıcakla kalın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder