3 Nisan 2012 Salı

Battlestar Galactica Online

Merhabalar,

Bu yazımda sizlere Battlestar Galactica adlı oyundan bahsedeceğim. Özellikle dizisini izlemişseniz bu oyunu çok beğeneceğinizi düşünüyorum.
Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bu eğlenceli oyunu sizlere biraz anlatacağım. Uzay savaş oyunu Battlestar Galactica her şeyden önce çok eğlenceli bir oyun. Oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz.

Oyun Türkçe ve ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz. Web tabanlı bir oyun olan Battlestar Galactica hikaye olarak dizinin hikayesini konu alıyor.



Saylonlar insanlar tarafından üretilmişlerdi. Amaçları insanoğluna hizmet etmekti; ancak işler umulduğu gibi gitmemişti. Kendi bilinçlerini geliştiren saylonlar, insanlara savaş açmıştı. Nükleer silahlara sahip saylonlar karşısında insan ırkı fazla direnemedi ve yok olmaya başladı. Geride bir avuç insan kalmıştı. Bu insanlar da Galactica gemisinde toplanmışlardı. Ölüm kalım mücadelesi veriyor, kendilerine yaşanılabilir bir dünya arıyorlardı.

Tarafını seç insanoğluna kurtuluşu mu getireceksin yoksa saylonlardan olup insan ırkının sonunu mu getireceksin? Saylonlar ile insanların amansız mücadelesi bu oyunda.

Bu oyunu oynarken çok eğleneceksiniz. Sen de Battlestar Galactica kayıt ol ve bu savaşa dahil ol.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder