20 Nisan 2013 Cumartesi

World of Battles - Vahşilerin Yüzükleri



World of Battles - Orta Çağ'ın Çöküşü oyunumuza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Oyun tüm hızı ile devam ediyor. Bizler de zaman zaman oyunun atmosferine kapılıp saatlerce çarpışma yapıyoruz. Çok eğlenceli vakitler geçiriyoruz. Kimi zaman yeniyor, kimi zaman hüsrana uğruyoruz.

Sizlere bu blog yazımda Vahşilerin hangi birliğine hangi takıyı seçmeniz gerektiğinden bahsedeceğim. Çok fazla da tüyo vermek istemiyorum. :)



Öncelikle, kesinlikle her orduda olması gereken birlik Azgın Minotor Piyadeleri'dir. Onlar kadar vahşisini görmedim. 4 kişilik gruplar halinde dolaşırlar ve gözlerinin gördüğü her canlıyı yok etme içgüdüleri vardır. Azgın Minotor Piyadeleri'ne bana göre kullanacağınız yüzük kesinlikle "Direnç" olmalı. Daha dayanıklı bir grup karşısında kimse dayanamaz.

Bununla birlikte Kargılı birliklerin kullanacağı yüzük, bana kalırsa güç olmalı. Daha güçlü birlikler daha çok katliama sebep olur. Kargılı birliklerin güçlü olması devlere karşı şansınızın daha yüksek olduğu anlamına gelir. Malum devlerin tek baş edemedikleri birlik kargılılar. :)

Gelelim en sevdiğim birliklerin başında gelen okçulara. Okçular, siz yanına bir birlikle gidene kadar çoktan yarı birliğinizi yolda kaybetmenizi sağlayan yegane birliklerdir. Keskin nişancılıkları, attığını vurmadaki üstün başarıları çarpışmaların kritik birlikleri haline getirmektedir. Kimi zaman sadece hafif ve ağır okçulardan kurulu gruplarla bile karşılaştığımız olmuştur. Okçuların güçleri ve dirençleri kafi orandadır. Ben okçu birliklerim de kesinlikle "Nişancılık" özelliğini geliştiriyorum. Daha iyi nişan alan Okçularım daha başarılı oluyorlar.

Atlı birliklerim ise Zırh yüzükleri ile dolu. Zırhları daha güçlü olan atlı birlikler akıncı olarak ön saflarda yer almaktadır. Okçuların oklarından sakınması gerekmektedir. Bu yüzden daha sağlam zırhı olan süvarilerin hayatta kalmaları da bir o kadar uzayacaktır.

Son olarak kılıç kullanan piyade birliklerinde kullandığım yüzükten bahsedeyim. Bunlarda ise Saldırı yüzükleri kullanıyorum. Çünkü, büyük savaşların hiç umulmadık anlarında sahneye çıkıp çarpışmanın kaderini değiştirebiliyorlar. Saldırgan birlikleri hep sevmişimdir.

Sizlerde World of Battles - Orta Çağ'ın Çöküşü oyununa katılabilir, bu fantastik dünyada söz sahibi olabilirsiniz. Yapmanız gereken World of Battles üye ol ve World of Battles yükle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder