11 Ocak 2012 Çarşamba

Cengiz Han 2 : Pers Zanaatkarlığı


Merhabalar,

Bugün sizlere Cengiz Han 2'de bulunan mesleklerden Pers Zanaatkarlığı'nı anlatacağım. Öncelikle başkentinize gidip Pers Zanaatkarlığı'nı öğrenmeniz gerekiyor.





Mesleği öğrendikten sonra Pers Zanaatkarlığı formül dükkanına girip üreteceğimiz eşyaların formüllerini öğrenmemiz gerekiyor. Formülleri de öğrendikten sonra istediğimiz eşyaları üretebiliriz. Mesleğimizin seviyesi yükseldikçe üretebileceğimiz eşyaların da sayısı artacaktır.

Pers Zanaatkarlığı ile üretebileceğiniz birkaç eşyayı size göstermek istiyorum.



Seviye 1 Üretilmiş Pelerin



Seviye 2 Üretilmiş Pelerin 


Seviye 3 Üretilmiş Pelerin


Seviye 4 Üretilmiş Pelerin 




Seviye 5 Üretilmiş Pelerin



Gök Ejderi Bilekliği Ve Yüzüğü




Pers Zanaatkarlığı sadece formüllere dayalı üretimle de bitmiyor. Mesleği öğrenmenize gerek kalmadan Özel Kraliyet Ekipman'ı üretebiliyorsunuz.


Bundan da bahsetmek gerekirse, başkentinizde bulunan Pers Zanaatkarlığı'na giderek Özel Kraliyet Ekipman'ı seçiyoruz. Burada üretebileceğiniz 3 farklı bileklik ve 3 farklı yüzük bulunuyor. Birlikte bir üretim yapalım. Melek Bilekliği üretmek için 5 adet seviye III Kraliyet Mitrili'ne ihtiyacımız var. 


5 adet seviye III Kraliyet Mitrili'ni bulduktan veya ürettikten sonra "Atış" diyerek Melek Bilekliğini üretmiş oluyoruz.


Böylelikle Pers Zanaatkarlığını da öğrenmiş olduk. Bir sonraki blog yazımda görüşmek üzere.
Aklınıza takılanları yorum olarak sorabilirsiniz. İyi eğlenceler dilerim.


2 yorum:

  1. Kraliyet Mitrilini nerede bulabilicez önemli olan orası :)

    YanıtlaSil
  2. evet bunlar üretebilecegimiz seyler fakat bunlari üretebilmek icin sadece pers zanaatkarligi yetmiyor.Diger mesleklerin mesela mogol binek egitimininde yapmis olmaniz lasimki ancak o zaman pelerin vs gibi ekipmanlari üretebilirsiniz. Bütün meslekler birbiriyle baglantili.Yani pers zannatkarligini gelistirmek istiyorsaniz mogol binek egitimide lasim cevher üretimide.

    YanıtlaSil